Çavaş'tan çiftçilere TÜRİB uyarısı

TAKİP ET

Mısır hasadı yaklaşırken Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş üretici ve çiftçilere Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB)'e kayıt yaptırmaları konusunda hatırlatma yaptı.

Başkan Ekrem Çavaş, yaptığı yazılı açıklamada, “Arpa, Buğday, Mısır gibi Hububat ürünleri dışında Baklagiller, Yağlı tohumlar, Pamuk, Fındık, Zeytin, Zeytinyağı, Kuru Kayısı, Antep Fıstığı gibi ürünlerin tamamen internet üzerinden alınıp satıldığı bir platformdur.
Yeni nesil borsacılık anlayışı olan Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) sistemi ile; elektronik ürün senetleri ve vadeli işlem sözleşmelerinin ticaretinin yapılarak tarım müstahsilleri ve tüketicilere sağlıklı ve gerçekçi fiyattan işlem yapılan, uluslararası elektronik platform yaratarak gerek tarım sektörünün gerekse ülkemiz ekonomisinin istikrarlı büyümesine destek olacak, kayıt altına alınmış tarım piyasaları oluşturmak hedeflenmektedir.
Karaman Ticaret Borsası olarak, acenteliğini üstlendiğimiz ve aynı zamanda ortağı olduğumuz Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB)’in Karaman’daki tek yetkilisiyiz. Üstelik bu hizmeti tamamen ücretsiz veriyoruz.
Her kesimden yatırım yapmak isteyenlere (Çalışan veya çalışmayan, memur, doktor, öğretmen, emekli, eczacı, çiftçi, polis, işletme sahibi.vs) bu sistem hakkında bilgi vermek ve kahve içmek için borsamıza davet ediyoruz.
Başkan Ekrem Çavaş; Karaman Ticaret Borsası’nın TÜRİB piyasalarında işlem hacminde Türkiye de ilk 3 borsa arasında olduğunu belirterek, daha güçlü bir borsa için çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Bundan sonraki süreçte de borsamız yatırımcılara acentelik hizmeti verecek ve bu yeniliğin üyelerimize, üreticilerimize ve diğer yatırımcılara kazanç sağlaması için tüm gayret ve çabalarımız devam edecektir. Karaman Ticaret Borsası olarak çiftçisine, üyesine ve yatırımcısına kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. 

karaman çiftçi