Çavaş'ı ziyaret ettiler

TAKİP ET

Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nebi Sarı, Müdür Yardımcıları Ahmet Numan Levent ve Nesibe Güzide Ünal Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş'ı ziyaret ettiler.

Güncel konuların ve Karaman Ticaret Borsası ile Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında yürütülen ‘’Mesleki Eğitim İş birliği Protokolü’ ’hakkında yapılan çalışmaların konuşulduğu ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş; Mesleki Eğitimi geliştirmek ve teşvik etmek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan ‘’Mesleki Eğitim İş birliği Protokolü’ ’kapsamında, Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Karaman Ticaret Borsası olarak gençlerimiz için elimizden geleni yapmaktayız.
Mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre eden iş birliği protokolüyle, meslek liseliler, genişletilmiş staj ve uygulamalı eğitim imkanlarıyla ortak eğitim modelinin avantajlarından faydalanıyor.
Bu protokol ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ne bağlı Okullarda AR-GE ve Tasarım- Beceri atölyeleri kurulacak. Öğrencilere, TOBB’a bağlı Oda ve Borsalarda, üye iş yerlerinde staj ve iş imkânı sağlanacak.
Proje ile öğrenciler bilimi, tekniği ve pratiği öğrenecek, mezun olduğunda hızla iş hayatına adapte olacak. dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nebi Sarı, Müdür Yardımcıları Ahmet Numan Levent ve Nesibe Güzide Ünal’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

karaman ticaret borsası