Canuylasi, "Bütün Esnafımızı Oy Kullanmaya Davet Ediyorum"

TAKİP ET

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin önümüzdeki ay yapılacak olan Genel Kurulunda Kooperatif Başkanlığına adaylığını açıklayan, Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve KESOB Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Canuylasi, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Kent Otelde düzenlenene toplantıda konuşan Canuylasi, “Karaman’a uzun yıllardır hizmet eden kefalet kooperatifimiz var. Biz esnaf ve kefalet kooperatifinde daha iyi hizmet yapacağımızı ümit ediyoruz. Devletimiz Karamanımıza belirli bir seviyede para gönderiyor. Bu paranın 2-3 katını getirir, Karamanımıza kazandırır ve Karaman’ın gelişmişliğine kazandırırsak bizim için büyük bir şeref olacak. Amacımız da bu. 
30 Kasım tarihinde itibariyle birlikteki arkadaşlarla birlikte 5 oda başkanımızla kooperatife aday olduk. Daha sonra Cemal Özbay başkanımızda aday oldu. Bizim amacımızda buydu. Buralarda yarışalım buralarda hizmet edelim. Karaman’ın esnafı yarışsın. 
Biz sandıktan çıkan başkanımız bizim başımızın tacıdır. Biz yarışalım. Karaman’a büyük paralar getirelim. Mali destekte bulunalım bizim amacımız bu. Biz sandığa inanan güvenen insanlarız. Bütün esnafımızda, bu esnaf kefaletten kredi kullanan veya kullanacak olan esnafımızın da sandığı istemesi demokratik bir haktır. Bütün esnafımızı oy kullanmaya davet ediyorum.” dedi.
Canuylasi, seçimin 26 Ocak Perşembe günü olacağını ve Yunus Emre Konferans Salonunda yapılacağını aktardı.