Canlı Yayında Şehir Ve Medeniyet Tasavvuru Konuşulacak

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörlüğü tarafından "2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı" kapsamında hazırlanan "Yunus'un Gönlü Çalab'ın Tahtı" adlı program, her hafta pazartesi günleri izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Programın yedinci hafta konukları KMÜ Rektör Yardımcısı ve Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Ertekin ile KMÜ Rektör Danışmanı ve Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Hakan Yılmaz olacak. KMÜ Yunus Emre ve Türkçe Yılı Koordinatörü Muhammet Ali Orak'ın yönlendiriciliğinde gerçekleştirilecek programda şehir ve medeniyet tasavvuru üzerine söyleşide bulunulacak.

Üniversitenin resmi Youtube ve Facebook hesaplarından canlı yayınlanacak program, 14 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’de izleyiciyle buluşacak. Programda ayrıca KMÜ Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Cenk Celasin tarafından çeng icra edilecek.

Programa ilişkin soru ve görüşler 0536 894 4070 numaralı Whatsapp hattı üzerinden ve sosyal medya hesaplarından iletilebilecek.

Programın yayımlanacağı sosyal medya hesapları şöyle: https://www.youtube.com/UniversiteKMU https://www.facebook.com/UniversiteKMU