CAMİ GENÇLİĞİ İFTARDA BULUŞTU

TAKİP ET

Karaman İl Müftülüğünce her gruba İl Müftü Yardımcıları, Vaizler, Şube Müdürleri, Murakıp ve eğitim Uzmanı koordinatör olarak görevlendirildi.

1 Mart – 29 Mayıs tarihleri arasında Her bölgede 12 Camiden oluşan 10 grup olmak üzere toplam 120 cami ve her camide asgari 3 genç olan 600’e yakın gençlerin oluşturduğu “Cami Gençliği”  grupları her hafta değişik camilerde toplanıp kültür ve irşat hizmetleri yapıldı. Çeşitli etkinliklerin düzenlenmiş olduğu proje uygulanıp, başarılı bir şekilde neticelendirildi.

“Cami Gençliği”nin oluşturduğu gençlerin, imam-hatipler ve müezzin-kayyımların katkılarıyla  ve çeşitli kategorilerde 29 Mayıs 2016 Pazar günü saat:14.00 te Kâzımkarabekir Spor Salonunda “Fetih ve Gençlik Şöleni” düzenlenerek sonuçlandırıldı.
İl Müftümüz Nuri Değirmenci 10.06.2016 Cuma günü Zenbilli Kur’an kursu bahçesinde 700 kişiye yakın gençlere ve Din Görevlilerine iftar verdi. İftar programına İl Müftümüz Nuri Değirmenci, İl Müftü Yardımcıları Mustafa Kınay, Ali Abay, Ziyaeddin Kırboğa, Şube Müdürleri, Vaizler, Din görevlileri aileleri ve gençlerin katılımı ile gerçekleştirildi. İftar sonrası İl Müftümüz Nuri Değirmenci din görevlilerine ve gençlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.