ÇALIŞMALAR BÜYÜK TAKDİR TOPLUYOR

TAKİP ET

Ankara'daki Karamanlılar Derneği Başkanı Veli Bozkır, yaptığı başarılı çalışmaları ile büyük takdir toplamaya devam ediyor.

ANKARA’DAKİ KARAMANLI AK SAÇLILAR ANKARAMANDER’DE BULUŞTU
 
Başkan Bozkır, Dernek binasının alımı, Karamanlı Üniversite öğrencilerine burs sağlanması ve yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle Karaman’ı Ankara’da ve diğer pek çok yerde en iyi şekilde temsil ederken, Dernekte gencinden/öğrencisinden, bayanlardan ve Ankara’daki çeşitli kademelerdeki Karamanlıları dernekte bir araya getirerek hem Karaman’ın sorunlarının çözümüne katkıda bulunurken, Ankara’daki Karamanlıların Dernek çatısı altında bir araya gelmeleri, tanışma, birlik ve dayanışmasını sağlayarak önemli bir hizmeti büyük bir özveri ile yürütüyor.
    Başkan Veli Bozkır son olarak, geçtiğimiz Çarşamba günü akşamı Dernek binasında Ankara’daki Ak saçlı Karamanlıları bir araya getirerek onlarla birlikte Karaman’ı yadettiler ve Ak saçlı Karamanlılarla güzel bir gece yaşattı.
    Ak saçlı Karamanlılar arasında; Özcan Genç, Mükrem Erkin, Kadir Tan, Kemalettin Ünsay, Atalay Tarhan, Saim Yazgan, Zeki Eryılmaz, Hayri Saraçoğlu, Ahmet Tabban, İsmail Koz, Hilmi Özküçük, Niyazi Düzenli, Okul Oğuz, Atalay Tarhan, Sabahattin Yapar, Ahmet Tek, Şerafettin Güç, Feridun Erdoğdu, Sami Yılmaz, Hüznü Onur(Cicibıyık), Ahmet Senem ile Dernek Başkanı Veli Bozkır hoş bir gece geçirdiler.
    Başakn Veli Bozkır, “Derenek binasmızda özellikle yaşlı ve tecrübeli ağabeylerimizle ayda en az bir kere buluşuyor ve hem onların tecrübelerinden, fikirlerinden yararlanıyor, hem eski Karaman’ı onlardan dinleyerek bir nostalji yapıyoruz.
    Bunun yanı sıra da gençlerimizle ve Bayanlarımız ile de sıkça bir araya geliyoruz.” dedi.