Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı..

TAKİP ET

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İşgücü Genel Müdürü Sadettin Akyıl, İş Sağlığı ve Güvenliği..

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMANLARI TARAFINDAN KARAMAN ESNAF ODALARI BİRLİĞİNDE İSTİHDAMI ARTIRMA TOPLANTISI YAPILDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İşgücü Genel Müdürü Sadettin Akyıl, İş Sağlığı ve Güvenliği Daire Başkanı İsmail Gültekin, Sosyal Güvenlik Kurumu İşveren Daire Başkanı İbrahim Özçelik ile İŞKUR İstihdam Uzmanı Ekrem Kayacı'nın İlimizde gerçekleşirdikleri program kapsamında Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde 17.03.2017 Cuma günü saat:10.00’da bir toplantı düzenlendi.
Toplantıya SGK İl Müdürü Serdar Fındık, Karaman İŞKUR İl Müdürü Kenan Ateş, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu, Oda başkanları, Esnaf Odalarımızın yönetim kurulu üyeleri ile genel sekreterler katıldı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İşgücü Genel Müdürü Sadettin Akyıl: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı İstihdamı artırma milli seferberliği kapsamında illeri ziyaret ediyoruz. Bugün de burada il istihdamında karşılaşılan sorunları tespit edip topladığımız bu bilgileri Bakanlık'ta değerlendirerek bir çözüm noktasına gitmeye çalışacağız.Gerek hükümetimiz gerekse bakanlığımız esnaf ve sanatkarlarımız lehine iyileştirici yeni yeni kararlar almaktadır. Biz bunları detaylı bir şekilde sizlere duyurmaya geldik” dedi.
Oda başkanlarımızın ve genel sekreterlerimizin, istihdam, işbaşı programı, girişimcilik, çırak ve kalfaların istihdamı v.b. konulardaki sorularını cevaplandıran ÇSGB yetkilileri, toplantı sonrasında HİDAYET UYSAL ESNAF SARAYINDA bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek, açıklayıcı bilgiler verdiler ve esnaflarımıza karanfil dağıttılar…
Haber: Mehmet İSSİ