Çalışkan, Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlar ile bir araya geldi

TAKİP ET

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, 2023-2024 eğitim öğretim yılı Senebaşı Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlar Toplantısında Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanlar ile bir araya geldi. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden İl Müdürü Çalışkan, yeni eğitim öğretim yılının eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ın ardından konuşan İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç ve Karaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Ramazan Çakıcı, Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışmanların sorularını yanıtladı.

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2023-2024 eğitim öğretim yılı genel hedef ve yerel hedef konuları belirlendi. Bakanlığımız tarafından belirlenen genel hedefin konusu "Psikolojik Sağlamlık" olurken Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonu tarafından belirlenen yerel hedefin konusu ise "Meslekle İlgi, Değer, Yetenek ve Kişisel Özellik İlişkisi" oldu.




mehmet çalışkan karaman milli eğitim müdürlüğü psikolojik danışma hizmetleri rehberlik