Çalışan Gazeteciler Kahvaltıda Buluştu

TAKİP ET

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle sabah kahvaltısında buluştu.

New Karaman Otel’de gerçekleştirilen kahvaltı programına Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Kocatürk, New Karaman Otel Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uysal, cemiyet üyeleri, yazılı basın ve internet gazeteciliğinin temsilcileri ve çalışanları katıldı.

Kahvaltı sonrasında konuşan Cemiyet Başkanı Adem Kocatürk, geçtiğimiz ay yaptıkları genel kurulda bayrak değişimi yaşandığını ve görevi meslektaşı Önder Demirkollu’dan devraldığını belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize sahip çıkarak, birbirimizin arkasını kollayarak, destek olarak önümüzdeki sürece devam edeceğiz. Tabi Kimse kimsenin yayın politikasına karışma gibi lüksü yok. Önümüzde bir seçim var. Malum herkesin siyasi görüşü farklı. Farklı adayları destekleyebilir. Bunlar bizim için asla bir gönül kırgınlığı, bir çatışma noktası olmamalı. Nitekim yakın zamanda bir seçim daha geçirdik. Bazı arkadaşlarımızla farklı partileri, farklı adayları destekledik. Bunu profesyonel ya da gönülden yaptık. Tabi biz profesyoneliz. Bazı politikacıların işlerini de yapıyoruz ama bu birbirimiz arasındaki dostluğa, kardeşliğimize halel getirmedi. Bundan sonra da getirmeyeceğini düşünüyorum. Önümüzdeki süreçlerde çok büyük organizasyonlarda Gazeteciler Cemiyeti’nin adını bu şehir duyacak. Bunu hep birlikte yapacağız. İnşallah herkesin katkılarını bekliyorum. New Karaman Otel’in değerli sahibi İbrahim beye bizi burada ağırladığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

New Karaman Otel Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uysal’da, Karaman ve Türkiye genelinde yaptıkları yatırımlar ve projeler hakkında kısa bilgiler vererek tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.










10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti yazılı basın internet gazeteciliği New Karaman Otel