Büyük tartışmaya neden oldu

TAKİP ET

Aslen Ermenek'li olan Karaman İl Genel Meclis Üyesi Emine Şimşek'in Sosyal Medya üzerinden yaptığı paylaşım büyük tartışmaya neden oldu.

SİNAN OĞAN, KARAMAN İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ E.ŞİMŞEK’E DAVA AÇIYOR

PKK’ın elebaşlarından olan Murat Karayılan video konuşması olduğunu zanneden Emine Şimşek; “ Videoda ki pkk sözcüsü müydü yoksa fetöcü bi p.ç miydi?” twiti attı. 
Yapılan bu twit sonrası MHP eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan; “ Bize P.ç diyen AKP Karaman Belediye meclis üyesi @emnsimsek i avukatım @kursatergun e havale ediyorum” diye cevapladı. 
Bir Mahalli haber sitesine açıklama yapan Emine Şimşek; “ Benim Sinan Oğan’a karşı bir hakaretim olmadı. Dikkat ederseniz isim bile yazmadım. Hatta videoyu bile izlemedim, şundan bundan dolayı Hayır diyeceğiz diye birşeyler yazıyordu videonun sadece uzantısını gördüm PKK’nın elebaşısı Murat Karayılan zannettiğim için böyle bir tiwit attım, daha sonra böyle bir küfür kullandığım için pişman oldum ama Sinan Oğan’ı kastederek yapmadım. Tiwitten sonra şahsıma aşırı derece hakaret mesajları gelince sayfamı kapattım.” dedi  
Bu arada MHP Antalya Eski Milletvekili Nesrin Ünal’da Emine Şimşek’e tepki gösterek; “Sn @KaramanValiligi il genel meclisi üyeniz @emnsimsek sosyal medyadan bir kadına yakışmayan hakaretler yağdırıyor. Lütfen gereğini yapın.”  Twitini attı.