BULGURCU MİLLETVEKİLLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

TAKİP ET

BAŞKAN BULGURCU ANKARA'DA MİLLETVEKİLLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Bazı proje ve işlerin takibi için, 28 Kasım 2016 tarihinde, Konya ve Ankara da temaslarda bulunan, Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin Bulgurcu, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Sayın Recep Konuk ve Karaman Milletvekilimiz Recep Şeker ile bazı üst düzey bürokratlarla görüşerek, İlçemiz için yapılabilecek işleri ve sorunları aktardı. Yapılacak işler ve yatırımlar konusunda, yakın ilgi ve hassasiyetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederek, İlçeye döndü.

Başyayla İlçesine yapılacak ve yapılmakta olan yatırımlar hakkında Milletvekilleri  ve üst düzey bürokratlarla görüşen Belediye Başkanı Bulgurcu, “Başyayla’mız için kar, kış, soğuk, sıcak demeden, gücümüz nispetinde her şeyin en iyisine layık olan Halkımızın isteği doğrultusunda şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.
Başkan Bulgurcu İlçeye döndükten sonra, “Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olan Halkıma ve Taşeli’nin incisi Başyayla’mıza, daha bir çok hizmet ve yatırımları Başyayla Halkımızın desteği ile, Sayın Bakanımız Lütfi Elvan ve Milletvekillerimiz Recep Konuk ve Recep Şeker ile gerçekleştireceğimize inancım tamdır. Başyayla’mız emsallerinin üzerinde bir İlçe olmuş ise bunda emeği geçen Sayın Bakanımız Lütfi Elvan ve önceki Milletvekilimiz Mevlüt Akgün ile şuanda, gece demeden, gündüz demeden olumlu ve olumsuz her türlü şartlara rağmen, İlçemiz ve Karamanımız için çalışan Milletvekillerimiz Sayın Recep Konuk ve Recep Şeker’e, ekibime, önce Başyayla Bence Başyayla diyen vefakâr Halkıma minnettarım” dedi.