Bu salonlar Karaman'a yetmiyor

TAKİP ET

Karaman'ın ev sahipliğinde düzenlenen U10-U12-U14 Kılıç Açık ve Veteranlar Açık Eskrim Turnuvasında yaşanan aksaklıkları vatandaşlar eleştirdi

Türkiye Eskrim Federasyonu 2019 yılı faaliyet takviminde yer alan U10, U12, U14 Kılıç Açık ve Veteranlar Açık Eskrim Turnuvası Karaman’da düzenlenen törenle başladı. Yunus Emre Spor Salonu’nda kılıç, epe ve flöre branşlarında gerçekleşen turnuvada 13 ilden yaklaşık 550 sporcu madalya için ter döktü. Ancak turnuvada yaşanan bazı aksaklıkları vatandaşlar eleştirdi.

Turnuvaya katılan Karamanlı Nevzat Dağlı turnuvaya ilişkin eksiklikleri sosyal medya hesabı Facebook üzerinden aktararak, “Memleketim Karaman'da 23-24 Mart günlerinde düzenlenen eskrim turnuvasına benim yakınlarım da katıldı.  Şimdi elimizde bir altın, iki bronz madalyamız var.  Bu başarı işin bizi mutlu eden yanı. Öbür yanında ise bir Karamanlı olarak beni hem üzen hem de bana gurur veren kimi olaylar var. Ne Yazık ki, turnuva için ayrılan Yunus Emre Spor Salonu yetersiz kaldı. Salon, böyle çok katılımlı bir turnuva için küçüktü, izleyiciler karşılaşmaları ayakta izlemek zorunda kaldı. Katılımcılar yiyecek, içecek bulmak için çevrede arayışlara girdiler. Bir de bunun üstüne bir saat elektrik kesildi ve maçlar yapılamadı. Karamanlı olarak konuklara karşı utanç içindeydim ki, Duru Bulgur imdada yetişti. Seyyar aş arabası ile tüm konuklara nohutlu pilav ikram etti. Ayrıca tüm antrenörlere ve hakemlere özel hazırlanmış paketlerle bulgur armağanları verdi. Teşekkürler Duru Ailesi, iyi ki Karaman'da sizler varsınız.” dedi.