BU GECE MÜBAREK MEVLİD KANDİLİ

TAKİP ET

Bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V)'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ni bu gece idrak edeceğiz.

Peygamberimiz (S.A.V), yeryüzünde güzel ahlakın adalet ve faziletin timsali olmuş, barış ve kardeşliğin tesis edilmesini sağlamıştır.

Sevgili Peygamberimizin insanlığa kattığı güzellikleri görmek, onu her anlamda örnek almak ve anlamaya çalışmak dünya ve ahiret mutluluğumuz için anahtar niteliğindedir. 

Yüce Yaradan’ın sevgisine, rahmetine ve bağışlamasına ermenin yegâne yolu, Peygamberimizin bizlere gösterdiği yoldan gitmektir.

 Karaman İl Müftülüğü 2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “Peygamber Efendimiz ve Gençlik” konulu bir panel düzenledi.

Yarın saat 10’da Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde “Peygamberimiz ve Gençlik’ konulu Konferansa konuşmacı olarak Prof. Dr. Fikret KARAPINAR (KMÜ İslami İlimler Fakültesi Dekanı), Dr. Öğr. Üyesi Ali BAYER (KMÜ İslami İlimler Fakültesi Dekan Yrd.), Dr. Öğr. Üyesi Duran Ali YILDIRIM (KMÜ İslami İlimler Fakültesi Dekan Yrd.) ve (KMÜ İslami İlimler Fakültesi Öğr. Üyesi

Dr. Öğr. Üyesi Mesut CAN katılıyor, Konferansa tüm Karaman halkı davet edildi.

Uyanış Gazetesi olarak, Tüm Karamanlı hemşehrilerimizin Mübearek Mevlid Kandilini tebrik eder, tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.