Bozkır, "Karaman Milletvekilleri de oradalar niçin müdahale etmezler"

TAKİP ET

Bozkır, "Karaman Belediye Spor Aktekke Meydanında mı maçlarını oynayacak?"

Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (KAREV) Başkanı Veli Bozkır, Kemal Kaynaş Stadyumunun amacı dışında kullanılmasıyla ilgili eleştiri de bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bozkır, şunları söyledi:

"Görevde olduğum yıllarda eğitimlerde SAT Komando hocam Bekir Tavacı'nın yönlendirmesiyle Futbol hakemliğine başladım. 16 yıl Türkiye Liglerinde çeşitli kademelerde Türk Hakemliğine hizmetim oldu. Bu sürecin kişisel gelişimim ve yönetici vasıflarımın olgunlaşmasına çok katkısı olmuştur. Müsabakalara hazırlık amacıyla hafta içi iki gün idmanımız olurdu. Ankara'da görev yaptığım yıllarda Ankara 19 Mayıs stadında idmanlarımızı yapardık. İdman süresince Gençlik ve Spor görevlileri bizleri izler tartan piste zarar vermememiz için spor ayakkabısı dışında piste çıkmamıza izin vermezler, çim sahaya ise kati süratle ayak bastırmazlardı. Bu tesislerin yapımı ve bakım maliyeti çok yüksektir. 

Rahmetli Devlet eski Bakanımız Fikret ÜNLÜ döneminde şehir stadımız tartan piste kavuştu, çimlendi Karamanımıza yakışan bir şehir stadımız oldu. Karamanda olduğum dönemlerde stadın içerisine tırların sokulduğuna tanık oldum hemen ilgili spor il müdürü ve Vali Yardımcısına ulaşıp nasıl buna izin veriyorsunuz stadın ortasında tır manevra yapıyor, tartan pist perişan ediliyor diye itirazımı dile getirmiştim. Kimin umurunda.

Bir süre sonra Şehir Stadı perişan oldu ciddi bütçe harcanarak yenilendi. 

Bu yıl Karaman Belediye Spor 3. Lige çıktı. Yöneticileri, takım oyuncularını ve onları destekleyen taraftarları kutluyorum.

Profesyonel ligde ciddi bir bütçe gerekiyor. Kulüp yöneticileri dört bir koldan çalışma içerisindeler. Bizi de defalarca arayıp destek taleplerini iletiyorlar. Haydi Karaman el ele diyeceğimiz bir anda...

Hafta sonu parti kongresi Şehir stadında yapılıyor. Olabilir ancak ne göreyim, tartan pist ve çimlerin üzerine sahne ve ses sistemi için TIR sokulmuş. Beyler hiç mi vicdanınız sızlamaz bari tartan piste ve çimlere zarar vermeden kongrenizi yapın. Devlet malına zarar veriyorsunuz. Günahtır yer mi yok Karaman'da. Karaman Milletvekilleri de oradalar niçin müdahale etmezler. Bir hafta sonra Karaman Belediye Spor sezon açılış maçı yapacak. Herhalde Aktekke Meydanında müsabaka oynanacak."