Borsa'dan Eğitime Tablet Desteği

TAKİP ET

Karaman Ticaret Borsası Karaman'da ihtiyaç sahibi öğrencilerin kullanımına sunulması amacıyla 65 adet klavyeli tableti Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin öncülüğünde temin edilen tabletler Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Meclis Başkanı Cafer Binici, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kaya ve Genel Sekreter Fatih Fındık tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'a teslim edildi.

Tablet desteği ile ilgili Ticaret Borsası Başkanları Ekrem Çavaş ve Cafer Binici, geleceğin güvencesi olarak gördükleri çocukların eğitimini çok önemsediklerini, Türkiye Odalar ve Borsalar Camiasının bugüne kadar sosyal projeler ile eğitime her zaman en büyük desteği veren kuruluşların başında yer aldığını belirttiler.

Borsa Başkanları Çavaş ve Binici; ’Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde yürütülen kampanyaya Karaman Ticaret Borsası olarak, uzaktan eğitime katkı sağlamak için temin ettiğimiz tablet bilgisayarların teslimini gerçekleştirdik. Desteğini eksik etmeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyor, klavyeli tabletler geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hayırlı olsun’’ dediler.