Bisiklet ve Taekwondo da madalyalara devam

TAKİP ET

11-13 Nisan 2019 tarihleri arasında Giresun ilinde Türkiye Şampiyonası 2. Ayak Puanlı yol Bisikleti yarışları yapıldı.

Şampiyonada katılımcı sayısının çok olmasından dolayı bir hayli çekişmeli geçen yarışlarda mücadele ettiğimiz Genç bayanlarda Karaman  Duru Bulgur Performans S.K. Takım halinde birinci olarak büyük bir başarıya daha imza attılar.

İlk gün yapılan 70 km. lik yol yarışlarında Yeşil Giresun S.K. Ezgi Bayram birinci olurken Duru Bulgur Performans S.K. sporcumuz Azize Bekar ikinci oldu. İzmir Mossa S.K. Sennur Süslü üçüncü oldu.

İkinci gün yapılan yarışmalarda Duru Bulgur Performans yine Azize Bekar ile zirveye çıkarak birinci oldu. Yeşil Giresun S.K. sporcusu Ezgi Bayram ikinci olurken üçüncülüğü yine Duru Bulgur Performans  S.K. sporcumuz Sevim Gerçek oldu.

16-18 Nisan 2019 tarihleri arası yapılan Ünüversiteler arası Türkiye Taekwondo Şampiyonası Kahramanmaraş ilimizde yapılmakta. Bu Şampiyonada yarışan sporcularımızdan Karamanoğlu Mehmetbey Ünüversitesinden 57 kg. da Hilal Şimşek 54 kg. Seşlçuk Akbaş ve Konya Selçuklu da okuyan sporcumuz 63 kg. da Mahmut Samet İçel Tatamilerde madalya için ter dökecekler.