"Birlik ve beraberlik içerisinde Karaman Belediyespor güzel günlere"

TAKİP ET

Karamanoğulları Taraftar Grubu Yönetim Kurulu, Karaman Belediyespor için düzenlenen SMS kampanyasına destek istedi. 

Kuruldan yapılan açıklamada, “Yalnız değilsin Karaman Belediyespor; 2019-2020 sezonunda büyük zorlukları yenerek Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta şampiyon olarak misli.com TFF 3.Lig'e yükselmenin gururunu hep beraber yaşadık.

Karaman tarihinde Bölgesel Amatör Lig’te uzun süre mücadele eden ve profesyonel liglerdeki tek temsilcimiz olan Karaman Belediyespor ekonomik yönden sıkıntılı süreçten geçmektedir.

Şehrimizin takımının; hak ettiği üst liglerde yer alması, güçlü bir kadro oluşturulması, borçlarının ödenebilmesi ve başarının devamlılığının sağlanabilmesi adına, siz değerli taraftarlarımızın, esnafımızın, iş adamlarımızın ve halkımızın Kulübümüze nakdi ve SMS sistemi ile bağış yapabilmeleri için kampanya düzenlenmiştir.

Karaman’ımızın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan kulübümüzün, hak ettiği yüksek liglerde yerini alması adına herkesin bu kampanyamıza destek vermesini bekliyoruz” denildi. 

NAKİT BAĞIŞ YAPMAK İSTEYENLER İÇİN BANKA HESABİ

TÜRKİYE VAKIF BANKASI KARAMAN ŞUBESİ

BANKA İBAN NO: 60 0001 5001 5800 7297 0351 28

BANKA HESAP ADI: Karaman Belediyespor Kulübü Derneği

TURKCELL-VODAFONE-TURK TELEKOM(AVEA) HATTI KULLANANLAR İÇİN SMS KAMPANYASI 1070 no’kı numaraya ‘ KARAMAN ‘ yazıp göndererek 10,00 TL ( ON TL) bağışlamış olacaktır.