Biçer: Biz Birlikte Daha Güçlüyüz

TAKİP ET

31 Mart yerel seçimlerine 3 gün gibi kısa bir süre kaldı. Belediye başkan adayları kadar muhtar adayları da seçimlere sıkı şekilde hazırlanıyor.

Mahallelerini daha yaşanabilir hale getirebilmek, mahalle sakinlerine daha iyi hizmet verebilmek adına muhtar adaylığına soyunan isimlerin vaadleri, bazı bölgelerde neredeyse genel seçim havasında geçiyor.

Karaman’ın en eski mahallelerinden olan Siyahser Mahallesinde de tanıdık bir isim olan ve yıllardır telekom sektöründe hizmet veren Sinan Biçer’de mahallesine daha iyi hizmet getirilmesi adına mahallelinin oylarına talip olduğunu duyurdu.

“Birlikte Daha Güçlüyüz” sloganıyla muhtar adayı olan Sinan Biçer, “Daha temiz, yaşanabilir ve huzurlu bir mahalle, ihtiyaç sahiplerine doğrudan ulaşıp hayırseverlerimiz ve devletimizin kurumları ile aralarında köprü olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Mahallemin sorunlarını da ihtiyaçlarını biliyorum. Bugüne kadar yapılmayan hep atıl durumda kalan sorunların takipçisi olacağım ve en kısa sürede çözülmesi için gereken girişimlerde bulunacağım. 31 Mart’ta sandığa gidecek seçmenlerimin oylarına talibim. Haydi hep birlikte mahallemizi daha yaşanır kılalım” diye konuştu.

Sinan Biçer, özgeçmişini de paylaşarak, “1977 yılında Karaman'da doğdum. Aslen Uzunkuyu Köyü'ndenim. Selçuk Üniversitesi Gıda Bölümü mezunuyum. KGRT kurumunda uzun bir süre gazete, radyo ve televizyon alanlarında çalıştım. İki yıl boyunca Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti'nde Başkan Yardımcılığı görevini üstlendim. Aynı zamanda iki yıl boyunca Karaman Defterdarlığı Vergi Dairesi'nde Takdir Komisyonu'nda görev aldım. Dokuz yıldır Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve beş yıldır da Meclis Başkan Yardımcılığı görevimi sürdürmekteyim. Ayrıca, 25 yıldır Çarşı Merkezi'nde bulunan Sinan Telekom işyerimi işletmekteyim. Evliyim ve iki kız çocuğu babasıyım. Nirvana Konutları'nda ikamet etmekteyim” dedi.

Siyahser Mahallesi Muhtar adayı Sinan Biçer’in aza adayları ise şöyle;