BEŞİKTAŞLILAR ŞAMPİYONLUĞA HAZIR

TAKİP ET

BEŞİKTAŞLILAR YARIN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI YAPACAK

Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol yaptığı açıklamasında; “Beşiktaş camiası olarak bu mübarek günlerde 2016 – 2017 sezonu şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. 28.05.2017 Pazar günü Gaziantepspor – Beşiktaş maçımızı Soqaq PS Cafe’de izleyip Karaman’da bulunan Beşiktaş sevdalısı Karaman Beşiktaşlılar Derneği, Çarşı Karaman, Unibjk grupları olarak birlikte şampiyonluğumuzu kutlayacağız. 
Maç sonrası 2. İstasyon caddesinden Kemal Kaynaş Caddesine yürüyüşe geçeceğiz. 1.İstasyon Caddesi üzerinden Aktekke Meydanında teravih namazı öncesi meşalelerimizi yakıp, İsmetpaşa Caddesinde yürüyerek Cambaz Gazi parkında marşlar eşliğinde kutlamalarımızı sonlandıracağız.
Karaman’da spor camiası her daim dostluklar ile anılır, 18 takımlı ligde sadece bir takım şampiyon olabiliyor. Bu sezonda Beşiktaş’ımız şampiyonluğa çok yakın ve inşallah bu haftasonu ilan edeceğiz. Beşiktaş ailesi olarak Efendi Beşiktaş sloganıyla başladığımız sezonu yine bu slogan ile adımıza yakışır şekilde tamamlayacağız. Kutlamanın grupların belirlediği şekilde yapılması için taraftarlarımızın sağduyulu davranması önemlidir. Bütün Beşiktaş sevdalılarını aramızda görmekten onur duyarız.” dedi.