Beşiktaşlılar Derneği

TAKİP ET

Karaman Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş taraftarına iftar yemeği düzenledi.

Polisevinde düzenlenen iftar yemeğinin ardından konuşan, Dernek Başkanı Şevket Varol, yemeğe katılan tüm Beşiktaş sevdalılarına teşekkür etti.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Varol, “Bu derneği 8 yıl aradan sonra kurmanın gururunu onurunu hep birlikte yaşıyoruz. Fikret Orman Başkanımızın bir okul açılışı için Karaman'a gelmesiyle bizde ondan güç aldık. Kendisi desteklerini esirgemeyeceğini belirtti. Derneğimizi kurmak için gerekli adımları atmaya başladık. Yaklaşık 2 ay süren zorlu süreçte tüzük çalışmalarımızı tamamladık. Yönetimimizi oluşturduk. 
Gerekli izinlerimizi kulübümüzden aldık ve dernekler masasına başvurumuzu yaptık. Önümüzdeki ay tüm resmi işlemlerimiz bitmiş şekilde derneğimizi kurmuş tüm işlemlerimizi bitirmiş üye kabulüne başlamış olacağız. Dernek binamızı Gümüşler İş Hanının dördüncü katında büro olarak tuttuk. Maçlarımızı da Yeşildere Derneği’nin yapmış olduğu Kültür Evi’nde hep birlikte izleyeceğiz. Hep birlikte olacağız” dedi. 
Varol Derneği kurmaktaki amaçlarının Karaman’da yaşayan Beşiktaşlıları bir araya getirmek olduğunu ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Karaman Beşiktaşlılar Derneği sadece Beşiktaşlıların değil tüm takımlara örnek olacak tüm takımların önünden gidecek taraftarların bir idolü olacak. STK’lar şehirlerin büyümesinde büyük önem sahibidir. Bizler Beşiktaşlılar Derneği’ni sadece bir dernek, sadece bir tabela olarak görmeyeceğiz. 
Tüm sosyal olaylarda yaşayan bir dernek olacağız aynı Beşiktaşımız gibi. Derneğimizi kurmamızın en büyük amacı Karaman’da yaşayan koca yürekli Beşiktaşlıları bir arya getirmek bizden sonra gelecek nesillere Beşiktaşlılık duruşunu göstererek Beşiktaşlının ne olduğunu göstererek en güzel mirası bırakmak istiyoruz” diye konuştu.