Belediye Başkan adayları Karaman FK'nın iftarında buluştu

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol ligi kırmızı grupta mücadele eden Karaman Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han ve yönetimi bu akşam 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçimi öncesinde Karaman'da bulunan tüm siyasi parti Belediye Başkan adayları ve parti temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bayrakçı Otel tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, AK parti Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün, CHP Belediye Başkan adayı Recep Sertçelik, İYİ Parti Belediye Başkan adayı Nihal Tümene, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Durdu Elif Çeliktaş, Saadet Partisi Belediye başkan adayı Mehmet Karakaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahaddin Pekoğlu, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Karaman FK eski onursal başkanı Mehmet Ali Han ile parti temsilcileri ve kulüp yönetimi katıldı.

İftar yemeği sonrasında tüm başkan adayları Karaman FK'nın durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak bu şehrin takımına sahip çıkacaklarının sözümü verdiler.

Karaman FK Başkanı Süleyman Han ise davetlerine katılan bütün belediye başkan adaylarına teşekkür ederek, hafta sonu gerçekleştirilecek yerel seçimlerde başarılar diledi.