BELEDİYE  3 PUANI HEDİYE ETTİ

TAKİP ET

Karaman Belediyespor, BAL Ligi 15. Hafta karşılaşmasında evinde konuk ettiği grup lideri Serik Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu

Kemal Kaynaş Stadyumunda Pazar günü oynanan karşılaşmaya sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Bu sezon ligde zirvede yer alan ve şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelen Serik Belediyespor’da taraftarlar da Karaman Belediyespor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmadı.
    Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip Karaman Belediyespor Bırak’ın 7. Dakikada kaydettiği golle öne geçti. Golden sonrası taraftarın da desteğini arkasına alan Karaman Belediyespor savunmada ard arda verdiği hatalarla ilk yarıda yediği 2 golle devreyi 2-1 mağlup kapattı.
    Mücadelenin ikinci yarısında deplasman takımın taraftarları da takımlarını desteğini artırırken, oyun disiplini ve teknik mücadele üstünlüğünü koruyan Serik Belediyespor 90 dakika sonunda 2-1’lik skorla gülen taraf oldu. 
    Maç sonunda ev sahibi takımda galibiyetin hüznü varken, Serik Belediyespor galibiyetini taraftarları ile paylaştı. Karaman’lı taraftarlarında maç sonunda alkış tuttuğu Serik Belediyespor bu sonuçla ligde puanını 40’a yükselterek zirvede yerini korudu ve en yakın rakibi Iparta Davraz Spor’un 8 puan önünde haftayı kapatmanın mutluluğunu yaşadı.
    Ligin ikinci yarısında üst üste aldığı 2 mağlubiyet sonrası ise Karamanlı taraftarlar da oyuncular ve yönetime tepkiş göstererek slogan attı.  Bu sezon istediği performansı bulamayan Karaman Belediyespor 21puanla 8. Sıradaki yerini korudu.
    HAFTANIN SONUÇLARI
Karaman Belediyespor – Serik Belediyespor    1-2
Konya Ereğlispor –Isparta Davrazspor        0-1
Akşehirspor- Silifkespor                0-1
Anamur Belediyespor-Gölhisar            4-0
Bucak Belediyespor-Sarayönü            2-2
Kepez Belediye-Mut İdmanyurdu            1-1
Manavgat Belediye-Manavgatspor            4-1