Beğeni toplayan hareket! Karaman FK oyuncuları İstiklal Marşı okunurken bunu yaptı

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü oyuncuları Kahramanmaraş Spor maçında İstiklal Marşı okunurken bayrağa dönerek milli marşı bu şekilde okudu.
TFF 3.lig 2.gruptaki temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, ligin 4. haftasında deplasmanda Kahramanmaraş Spor ile karşı karşıya geldi.
Doksan dakikanın ardından temsilcimiz maçı 1-0 kazanarak deplasmanda önemli 3 puanı kaptı.
Maçtan önce ise Karaman FK oyuncularının yaptığı hareket beğeni topladı.
İstiklal Marşı okunacağı esnada Türk bayrağının arkalarında kaldığını gören oyuncular sırtlarını dönerek Milli Marşımızı bu şekilde okudular. Oyuncuların yaptığı bu hareket büyük beğeni topladı.
Fotoğrafın altına yapılan yorumlar ise şu şekilde:
Halil İbrahim Incekara: Seremoni yapılan yerin karşısında yani ana protokolde gönderde Türk bayrağı devamı asılı olması lazım Bana Göre Hata Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Karaman Futbol Kulübü sporcularının yaptığı hareket yani İstiklal Marşı'nda bayrağa dönme doğru bir karar.
Fatih Batur: Örnek ve profosyonel bir hareket tebrikler Karaman Futbol Kulübü
Kahraman maraş sporada başarılar.
Ibrahim Açık: Türkçe'nin başkenti Karaman'dan böylesine güzel bir örnek davranış beklenirdi.. Teşekkürler Karaman Spor..
TC Tülin Taşkın: Helal olsun Trabzonsporda Ünal Karaman başlatmıştı şimdide Trabzonlu Zafer Hızarcı bayrağımıza dönerek istiklal marşını okuyorlar gurur verici
Fatma Özkan: Helal olsun karamanspora
(Fotoğraf MaraştaSpor Gazetesi'nden alınmıştır)