BAYRAMDA ŞEMSİYESİZ DIŞARI ÇIKMAYIN

TAKİP ET

11 ayın sultanı Ramazan ayında tutulan orucun son gününe geldik. Son teravih namazı dün kılındı, bugünde Ramazan Bayramının arifesindeyiz ve son iftar da bugün yapılacak. Peki Ramazan bayramı arifesinde ve bayramda Karaman’daki hava nasıl olacak.

Meteoroloji Müdürlüğünden alınan tahmini hava durum raporuna göre Ramazan Bayramı arifesinde ve önümüzdeki 3 günlük bayram sürecinde yaşanması beklenen en yüksek hava sıcaklık bugün yaşanacak. Karaman’daki vatandaşları bugün parçalı bulutlu bir hava bekliyor. Gün içerisinde ise en yüksek hava sıcaklığı 34 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 15 derece olacak.

Tahmini hava durum raporuna göre iki haftadır etkisini gösteren güneşli hava yerini sağanak yağışa bırakacak. Hava sıcaklıları ise şöyle olacak: Bayramın 1’inci günü en yüksek hava sıcaklığı 31 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 18 olacak.

Bayramın 2’inci günü hava sıcaklığı en yüksek 27 derece, en düşük 17 derece olacak.

Bayramın 3’üncü günü ise hava sıcaklığı 25 derce en düşük hava sıcaklığı da 15 derece olacak.

Bugün dışarı çıkacak olan vatandaşların 34 derecelik yüksek hava sıcaklığından sağlık yönünden olumsuz etkilenmemeleri için şapka takmaları ve bugünden sonra tahmin edilen 3 günlük sağanak yağış sebebiyle vatandaşların bayram boyunca yanlarında şemsiye taşımaları vatandaşların faydasına olacaktır.