Bayramda Hava Durumu

TAKİP ET

3 Günlük Bayram'da Yağışlı bir Hava Bekleniyor.

Ramazan Bayramında İlimizde yağmur bekleniyor.
Meteoroloji verilerine göre İlimiz Karaman ve bölgemizde Ramazan Bayramı’nın ilk günü 2. ve 3. Bayram Pazar günü yağmurlu bir hava tahmin ediliyor.
Bu arada yağışlara rağmen hava sıcaklıklarının artmaya devam edeceği, Bayramda sıcaklıkların 20 dereceler civarında olması tahmin ediliyor.
Yağışlı havanın önümüzdeki hafta ortasına kadar etkili olması tahmin ediliyor.
Meteorolojiden yapılan açıklama ise şu şekilde:
Arife günü ve Ramazan Bayramı’nda Bölgemizin büyük bölümünün yağışlı geçeceği, sıcaklıkların bölge genelinde azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Yağışların kısa süreli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olacağı tahmin ediliyor.
Arife günü (20 Nisan 2023 Perşembe): Bölgemizin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Bayramın 1. günü (21 Nisan 2023 Cuma): Bölgemizin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Bayramın 2. günü (22 Nisan 2023 Cumartesi): Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Niğde ve Karaman hariç yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Bayramın 3. günü (23 Nisan 2023 Pazar): Bölgemizin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Ramazan Bayramı’nda İllerimizde Tahmin Edilen Hava Durumu:
Konya: Parçalı bulutlu, arife günü ve bayram boyunca kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
En düşük / En yüksek hava sıcaklıkları ÇC):Perşembe 6/15, Cuma 6/18,
Cumartesi 6/18, Pazar 8/18.
Karaman: Parçalı bulutlu, bayramın 2. günü Cumartesi hariç kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
En düşük /En yüksek hava sıcaklıkları ("C): Perşembe 5/18, Cuma 5/18,
Cumartesi 5/19, Pazar 7/20.
Aksaray: Parçalı bulutlu, arife günü ve bayram boyunca kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
En düşük /En yüksek hava sıcaklıkları ("C): Perşembe 8/16, Cuma 6/17,
Cumartesi 8/18, Pazar 9/20.
Niğde: Parçalı bulutlu, bayramın 2. günü Cumartesi hariç kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
En düşük /En yüksek hava sıcaklıkları ("C): Perşembe 5/16, Cuma 4/16, Cumartesi 5/17, Pazar 6/19.

karaman hava durumu yağış