Bayram Uysal; "Türk Milletinin Başı Sağolsun"

TAKİP ET

27 Şubat 2020 Perşembe günü gece saat 24.00 sularında, Rusya ve Putin destekli eli kanlı katil Beşar ESAD’a bağlı rejim güçleri; Birleşmiş Milletlerin bilgisi ve kanuni haklarımız dolayısıyla, Ülkemizin güvenliği, bölünmez bütünlüğü için Suriye’de bulunan güvenlik güçlerimize havadan uçakla hain saldırı düzenlenmiş ve bu alçakça ve kalleşçe Mübarek Regaip Kandili gecesinde yapılan saldırıda 33 yiğidimiz, vatan evladımız, askerimiz şehit olmuştur. Aynı saldırıda 30 askerimiz de yaralanmıştır.

Askerlerimizin Şehit olmasıyla ilgili açıklama yapan Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu başkanı Bayram Uysal; “Şahsım, bağlı kurulların, esnaf odası başkanlarım ve 7.000 esnafımız adına Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Ülke yönetimimizin zirvesi Cumhurbaşkanımızın başkanlığında olağanüstü toplanmış, Genel Kurmay Başkanlığımızın emirleriyle gerekli ve anında misillemeler yapılmış Suriye rejim güçlerinden çok sayıda milis öldürülmüş, tank, obüs, mühümmat depoları, dokça v.b. araçlar vurularak gerekli cevap verilmiş, verilmeye de devam edilecektir.

Bizim en büyük istek ve dileğimiz, şehitlerimizin kanının yerde kalmaması, özellikle jetlerimizle Suriye rejim güçlerinin hedefleri, mühümmat depoları, askeri tesisleri yerle bir edilerek, bir daha kıpırdamayacak, bize ve şanlı Türk Ordumuzun yiğit askerlerine zarar veremeyecek hale getirilmeli, sonuçta da katil Beşar ESAD etkisiz hale getirilmelidir.

Acımız büyük, üzüntümüz sonsuzdur. Ama metanetimizi kaybetmeden birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek, Suriye rejimine ve Beşar ESAD’a destek veren Putine, Rusya’ya ve yancıları İran’a hadleri bildirilmelidir.

“Ezan Dinmez, Bayrak İnmez, Ülkemiz Asla Bölünmez” Bugün her zamankinden daha çok birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacımız var.

Allah ordumuzu, güvenlik güçlerimizi ve yurdumuzu korusun, Türk Milletinin ve İslamın son ordusu Yüce Türk Ordusunu ve silahlı kuvvetlerimizi korusun. Allah yar ve yardımcımız olsun.”dedi.