Bayram: "Su sıkıntısına çözüm amaçlı ziyaretlerimize devam ediyoruz"

TAKİP ET

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, AK Parti İl Başkanı Murat Öztürk ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Görmez'i ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Bayram, "Türkiye’nin hububat ambarı Karaman’da çiftçilerimiz su bekliyor. Göksu Nehri suyunun projeyle ovaya getirilmesini bekliyor..
İlimizde artık hat Safa’da olan su sıkıntısına çözüm amaçlı çiftçilerimiz ile bir araya gelmeye su sıkıntısına çözüm amaçlı ziyaretlerimize devam ediyoruz..
İlimizde yeraltı sularının çekilmesi nedeniyle bir gurup üreticimizle AK Parti İl Başkanı Murat Öztürk ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Görmezi ziyaret ettik.
Ziyaretimizde Karamanımızın tarımsal sulamada yaşadığı sıkıntıları ve çözüm amaçlı önerilerimizi ve devam eden projelerimizin bir an önce ivedilikle tamamlanması konunun aciliyetini başkanlarımıza ifade ederek destek talebinde bulunduk.
Ziyaretimizde bizleri ağırlayan sorunlarımızın çözümü için çalışmalarımıza destek verereceklerini ifade eden İl Başkanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.





karaman ziyaret