Bayram Şekerleri Tezgâhlardaki Yerini Aldı

TAKİP ET

Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte renk renk, çeşit çeşit bayram şekeri ve çikolatalar tezgâhlardaki yerlerini aldı.

Karaman'da Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala bayram şekerleri ve çikolataları tezgâhlarda yerini alarak müşterilerin beğenisine sunuldu. Kilogram fiyatının 100 liradan 500 lira arasında değişen şeker ve çikolatalar tezgâhlarda alıcılarını bekliyor.
Rengârenk görüntüleri ile çocukları cezbeden şeker ve çikolatalara vatandaşlar bayram öncesi yoğun ilgi gösteriyor.
Karaman’ın önde gelen esnafından Süreyya Kayalık, bayrama sayılı günler kala bayram şekeri satışlarında yoğunluk beklediklerini söyledi.
Kayalık, “Bayramın yaklaşmasıyla birlikte bayramın vazgeçilmezi şeker tezgâhlara indi. Bayram yaklaştıkça vatandaşın tezgâhlara ilgisi artıyor. Bayrama sayılı günler kala yoğunluğun artmasını bekliyoruz. Fiyatlar konusunda vatandaşın alım gücüne riayet etmeye çalışıyoruz. Önce bayramlarda olduğu gibi bu bayram da kar marjından kısarak vatandaşa hitap ediyoruz. Bayram şekeri 100-150 liradan başlayıp kalitesine göre 400 liraya kadar ulaşıyor. Çikolatalar ise 100 liradan başlayıp 500 liraya kadar ulaşıyor. Lokumlar ise 75 liradan başlayıp 150 liraya kadar alıcını bekliyor.” dedi.
Bayramın vazgeçilmezleri arasında yer alan kadayıf fiyatları ise kilosu 80 liradan alıcı bulurken ekmek kadayıfı ise 70-100 (170 gram) liradan satılıyor. 











Karaman Ramazan Bayramı şeker