Bayram: "Köylerimizi Ziyaretlerimize Devam Ediyoruz"

TAKİP ET

Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram yaptığı açıklamada, “Ziraat Odamız Tarımsal Yayın ve Danışmanlık Hizmetleri Kapsamında köylerimizi ziyaretlerimize devam ediyoruz. Karaman Ziraat Odası olarak her zaman fırsat buldukça köyleri ziyaret ederek üreticilerimizle  buluşuyoruz. Üyelerinin sorunlarını, dertlerini bizzat köylerine giderek yüz yüze konuşarak çözmeye ve çözüm önerisi sunmaya önem ve gayret gösteriyoruz.

Odamız Ziraat Mühendisi İsmail Öz, ile birlikte Bozkandak, Muratdede, Başkışla, Kızılyaka Köylerimizde fasülye, nohut, patates, domates ekili arazilerimizde kontrolde bulunduk. Ayrıca üzüm bağları ve kiraz bahçelerini kontrollerde bulunduk.

Yol bir yerde bitiyor, bitecek elbette, hepimiz için önemli olan kaç kişinin hayatına dokunduğumuz ve kaç kişiye bilgi verdiğimiz. Kaç kişiye yardımcı olduğumuza inanarak fark yaratmaktır. Bunun için her zaman üyelerimizle fırsat buldukça bir araya gelerek bilgi veriyor ve taleplerini dinliyoruz. Makamlar gelip geçici, önemli olan görevimiz boyunca kaç kişinin yarasına merhem olmuşuz, üyelerimize, üreticilerimize nasıl ve ne şekilde faydalı olmuşuz önemli olan o dur.

Göreve geldiğimiz gün itibarı İle azim ve gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız Karaman tarımını en üst seviyeye ulaştırmak ve çiftçimizi bilinçlendirerek emeklerinin karşılığını almasını sağlamak için çaba sarf etmeye devam ediyoruz” dedi.