Bayram; "Halkın Sorumluluğunu Şerefle Omuzlarında Taşıyabilecek ve Bu Önemli Göreve Haiz'ler Aday Olarak Açıklansın"

TAKİP ET

14 Mayıs Seçimleri yaklaşırken Siyasi Partilerdeki adaylık heyecanının yanında vatandaşların ve STK’ların da adaylardan beklentilerini ortaya koyuyorlar.
Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram da Sosyal Medya hesabından Milletvekili adaylarından beklentilerini dile getirirken, aday profilini de bakın nasıl ortaya koydu; 
“SEÇİM”
Belkide tarihin en önemli seçimi olan 14 Mayıs günü ülkemizin kaderini belirleyecek,Halkımızın İradesi ile belirlenecek sonucun tüm insanlığa öncelikle refah, huzur, demokrasi ve en önemlisi Adeleti getireceği ümidiyle, Özelindede Karaman ilimizin hizmetine talip olan siyasi partilerdeki aday, adaylığı sonrası partilerin seçim kuruluna vereceği kesin aday listesi temennim odurki kadirşinas halkımıza hizmet edecek ilkeli, cesur ve koltuğuna şeref verecek karakterli kişilerin HAK ettiği yerde olacağı ADİL ve Huzur içinde bir seçim sürecinin yanında , sevgi, saygı değer liyakat sahibi, halk Adamı olan kişiler tercih edilmelidir. 
Bu ülke hepimizin, ülkemiz bizim için çok değerli ve kutsaldır.
Bu kutsalımız bizim canımızı, yeri geldi mi hiç çekinmeden verdiğimiz ve uğruna ölümü göze aldığımız VATANIMIZ’dır, Bayrağımızdır, milletimizdir, dinimizdir, namusumuzdur. İşte bu değerlerin en iyi şekilde korunması için kollanması ve insanlarımızın huzurlu mutlu güven içinde, adaletli idare edilmesi için, gerekli olan ve lâzım olan Milletin Vekillerini seçmemiz ancak bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmemizle olacaktır.
Sonuç olarak özetle,14 Mayıs seçimleri Cumhuriyet tarihimizin en kritik seçimlerinden biri olmaya adaydır. Bu seçimlerde her ne kadar partiler arası ittifak görüşmeleri ağırlık merkezini işgal de etse, Partilerin Milletvekilliği aday listelerinin özellikle Parlemento aritmetiği açısından çok önemli olduğunu düşünenlerdenim.
Bu nedenle parti genel merkezlerinin ve karar vericilerin aday listeleri oluştururken halk tabanında karşılığı olan, seçim bölgesinde sevilen ve kamuoyu çalışmalarında varlığını hissettiren kuvvetli adaylardan olması seçimin kazanılması için büyük önem arz etmektedir.
Not; Partilerin Genel Merkezleri Lütfen halkın sorumluluğunu şerefle omuzlarında taşıya bilecek ve bu önemli göreve haiz’ler ADAY olarak açıklansın.
Vatandaş seçmen tercihlerinin en çok aranacağı alan ise seçimlerde oluşturulacak aday listeleri olmalıdır.
Listelere gösterilecek özen aynı zamanda seçmene ve seçim bölgesine saygı göstermek anlamına gelir.
Kamuoyuna sevgi ve saygılarımla.”

mehmet bayram karaman seçim