BAŞYAYLA'YA 120 KONUTLUK 2. TOKİ PROJESİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

TAKİP ET

İlimiz Başyayla İlçe Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yetkilileri tarafından

İlçenin Başköy Mahallesi Söğütçük mevkiisinde yapılması planlanan 2. Toplu Konut Projesi (TOKİ) kapsamında zemin kontrolü için belirtilen bölgede incelemeler yapıldı.
         Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu; “İlçemizde daha önce yapılan 48 adet konutluk Toplu Konut yeterli gelmediğinden ve halkımızın yoğun talebi üzerine 2. (ikinci) bir Toplu Konuta ihtiyaç duyulmuş, Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ ın, Karaman Milletvekillerimiz Sayın Recep Konuk ve Sayın Dr. Recep Şeker’ in destekleri ile Belediye olarak girişimde bulunduk. İlçemiz Başköy Mahallesi Söğütçük mevkisinde 120 adet konutluk bir Toplu Konut yapımı için gerekli prosedürler yerine getirilmiş olup, arazi sahibi kardeşlerimizden muvafakat alınarak hayırlısıyla çalışmalar başlatılmıştır. Bu hususta yardımcı olan öncelikle arazi sahibi kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Konut sahibi olacak kardeşlerimize de inşallah gerçekleştiği takdirde mutluluklar içerisinde ikamet etmelerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 
          İlçemizin yıllardır beklentilerini yerine getiren, her sorunumuzda yanımızda olan, dertlerimize deva olan, Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan ‘a,
       Karaman Milletvekillerimiz, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Sayın Recep Konuk’ a, Karaman Milletvekilimiz Sayın Dr. Recep Şeker' e, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yetkililerine, Adalet ve Kalkınma Partisi İl ve İlçe Teşkilâtıma, Belediye Meclis Üyelerime, her zaman desteklerini esirgemeyen Başyayla Halkıma şükranlarımı arz eder saygılarımı sunarım.” İfadelerinde bulundu.
Haber: Mustafa ÇETİN