Başyayla Kaymakamı Gür Köylerin Sorunlarını Yerinde Tespit Ediyor

TAKİP ET

Karaman'ın Başyayla ilçe Kaymakamı Seda Gür, köylerin ve vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek için ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Gür, beraberinde İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte Bozyaka köyüne önemli bir değer katacak olan, vatandaşlarımızın piknik yapıp keyifli vakit geçirebileceği Mesire Alanı projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakam Gür, alanla ilgili köy muhtarından bilgiler aldı.
Daha sonra Kışla köyüne geçen Kaymakam Gür burada yapılması planlanan meyve kurutma alanında da incelemelerde bulunduktan sonra Şehit Şevket Sağlam Parkında vatandaşlarla bir araya geldi.
Kaymakam Gür köy ziyaretleri kapsamında Büyükkarapınar köyünü ziyaret ederek köy yollarında yapılacak tadilat ve kilitli parke eksiklikleri ile Başyaylalı olup da memleketlerine doğası ve havası için misafir olan vatandaşlara hem nezih bir ortam oluşturmak hem de piknik yapıp keyifli vakit geçirebileceği Mesire Alanı projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Gür köy muhtarından yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
Başyayla Kaymakamı Seda Gür ve beraberindekiler daha sonra Üzümlü köyüne geçerek bakım ve onarımı tamamlanan ve yeni eğitim-öğretim yılında 16 öğrenciye eğitim verecek olan anaokulu binasını inceleyip ilçe Milli Eğitim Müdüründen bilgiler aldı.