BAŞYAYLA'DA JANDARMA'YA İFTAR

TAKİP ET

Başyayla İlçe Kaymakamlığı tarafından "Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178. Yıldönümü" onuruna iftar yemeği verildi.

Başyayla Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi binası önünde düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Fatih Kaşıkcı, İlçe Jandarma Komutanı Onur Kazan, İlçe Emniyet Amiri Vekili Kadir Arslan, rütbeliler ve diğer daire amirleri katıldı.
        İftar yemeği sonunda Kaymakam Fatih Kaşıkcı yaptığı kısa konuşmada; kurulduğu günden bu yana yurdun dört bir yanında, halkın huzur ve güvenliği için fedakarca hizmet eden Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü gururla kutladıklarını, jandarma teşkilatımızın değerli mensuplarına görevlerinde üstün başarılar dileyerek kendileri onuruna verilen iftar yemeğine katılımlarından dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi.
        İftar programının ardından Kaymakam Fatih Kaşıkcı, İlçe Jandarma Komutanı Onur Kazan, İlçe Emniyet Amiri Vekili Kadir Arslan şehit ailesine ziyarette bulundu. Kaymakam şehit ailesi ile sohbet ederek şehit ailelerinin her zaman yanlarında olacağını dile getirdi. Şehit ailesi de, yapılan bu ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade ederek şükranlarını dile getirdi.