"BAŞKENTTE KARAMAN" DERGİSİ YAYIN HAYATINA GİRDİ

TAKİP ET

Ankara’da faaliyet gösteren Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin “Başkentte Karaman” adlı dergisi yayın hayatına başladı. 3 ayda bir yayınlanması planlanan derginin imtiyaz sahipliğini Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Veli Bozkır yapıyor. Derginin Genel Yayın Yönetmenliğini, Dr. Ali Güler, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü ise Ahmet Tek yapıyor.

Derginin Yayın Kurulu listesinde ise şu isimler yer alıyor:

Veli Bozkır, M. Feridun Erdoğdu, Dr. Ali Güler, Ahmet Tek, Yusuf Yıldırım, İhsan Duru, Kadir Tan.

Duru Bulgur sponsorluğunda ücretsiz yayın yapan ve “Başkentte Karaman” dergisi hakkında açıklama yapan Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Veli Bozkır, “Bugüne kadar sizlerle iletişimimizi bültenlerde sürdürdük ve etkinliklerimizi yine bültenlerimiz aracılığıyla sizlere duyurduk. Bundan sonraki yayın hayatımıza dergi olarak devam edeceğiz. Her türlü aktivitemizi sizlerle bu dergi aracılığı ile duyuracağız.

‘Başkentte Karaman’ dergimizin bir yıllık basım giderlerini Duru Bulgur karşılayacaktır. Yönetim Kurulu Üyemiz sayın İhsan Duru, dergi yayımlama kararımızı duyunca, ‘Derginin bir yıllık basımını biz üstlenelim’ önerisinde bulundu. Yönetim Kurulumuz bu karardan memnuniyet duyarak teşekkürlerini iletti. Düzenli çıkmasını planladığımız derginin bu dönemde çıkmasını sayın İhsan Duru’nun bu jestine borçluyuz. Sayın Duru’ya derneğimiz ve hemşerilerimiz adına teşekkür ederiz.

Çabalarımız ve çalışmalarımızın daim olması, desteklerinizin artarak devam etmesi dileğiyle… Selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.