Başkan Kalaycı'dan OSB'ye iade-i ziyaret

TAKİP ET

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, beraberindeki heyet ile Karaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın ve Yönetim Kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Kalaycı'ya Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan ve Kazım Gücüyener'de eşlik etti.

OSB Yönetim Kurulu üyeleri Osman Ateş , Esat Şen,  Işık Duru,  Ahmet Kapar ve OSB Müdürü Yasin Ünüvar’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın, OSB faaliyetleri hakkında kısaca bilgiler verdi.

OSB olarak hizmetler ve hali hazırda devam eden projelerin yanı sıra, geleceğe daha umutla baktıklarını ifade eden Boynukalın, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya bu nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’da Karaman’ın ekonomide lokomotif gücü olan Organize Sanayi Bölgesinin her alanda kalkınmasına öncülük edecek çalışmaları takdir ettiklerini ifade ederek üzerlerine düşecek görevlerde de hizmete amade olduklarını dile getirdi.

Yapılan ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ve temennilerin ardından sona erdi.