BAŞKAN ÇALIŞKAN; "YILSONUNDA ÇEŞMELERDEN TATLI SU AKACAK"

TAKİP ET

*Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, vadi, meydan, tatlı su ve işçi konutlarında gelişmeleri açıkladı.

BAŞKAN ÇALIŞKAN; “YILSONUNDA ÇEŞMELERDEN TATLI SU AKACAK” 
*Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, vadi, meydan, tatlı su ve işçi konutlarında gelişmeleri açıkladı.
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman’da önemli projeleri hakkında gelişmeler yaşandığını söyledi. Hafta sonu düzenlenen Çiftçi bayramına katılarak burada halka hitap eden Başkan Çalışkan,
“Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten birlik ve beraberlik içerisinde bu yürüdüğümüz yolda 2013 vizyonunda hep beraber Karamanımızı marka şehir yapacağız. Karaman ülkemizde ve dünyada hak ettiği yeri alacak. İçme suyunda çalışmaları hızlandırdık. Bu yılsonu Allah nasip ederse hepimizin evlerinden tatlı akacak. Kimse artık tatlı su çeşmelerine gitmeyecek. 
PİRİ REİS VADİSİ
    Bu arada yine Karamanımız için çok önemli olan projelerimizden biri de Piri Reis Vadisi projemiz. Biliyorsunuz inşaatına başladık. İnşallah gelecek yıl bu zamanlarda açılışına da hep beraberlik katılacağız. 
KENT MEYDANI
    Aktekke Kent Meydanımız. Bizim can damarımız. Kentimizin ana damarını inşallah bu yılsonu içerisinde hep birlikte temelini atacağız. İhalesini yapacağız. Ve gelecek yılda bu zamanlarda hizmetlerimize devam edeceğiz. 
İŞÇİ KONUTLARI
    Bununla birlikte hep beraber işçi kardeşlerimizin sosyal konutlarının ihalesini gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde bunun da temelini atacağız. Ve hep birlikte gelecek sene inşallah bu konutları da hizmete açacağız. 
Görüyorsunuz yolları ile ulaşılabilirliği ile Hızlı Treni ile Havalimanı ile şehrimiz marka şehir olma yolunda hep birlikte yürüyor.”dedi.