BAŞKAN ALANLI ANNELER GÜNÜNDE İLÇEDEKİ HANIMLARI KONYA'YI GEZDİRDİ

TAKİP ET

Kazımkarabekir İlçesinde 13 Mayıs’ta İlçe Belediyesi öncülüğünde AK Parti İlçe Kadın Kolları, İlçe ve Köy Muhtarlarının düzenleyip organize ettiği Konya gezisi İlçe hanımlarının katılımıyla gerçekleştirildi. 

Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı gezi sonunda : “Anne sevgisi, sevgilerin en güzelidir. Anne, bağlılığın fedakarlığın, cömertliğin, karşılık beklemeden vermenin ve sevmenin sembolüdür. Bizim inanç anlayışımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri; anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır.

Sevgili Peygamberimiz, ‘Cennet, annelerin ayakların altındadır’ diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.

Bu bakımdan, bu anlamlı günü vesile bilerek annelerimizi mutlu etmek, onların yüreklerini sevgiyle doyurmak, onlara layık olmak için daha fazla çaba göstermek için organize ettiğimiz Konya gezimize katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim”  dedi.

Gezide Hanımlar Konya’nın tarihi ve turistik yerleri gezdirildi.