BAŞKAN ADAYI EGE'DEN KARAMAN ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİNE ZİYARET

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Emin Ege, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Sami Sesal, Belediye Meclis Üyesi  Adayı Paşa Evcen, il ve ilçe yöneticileri seçim çalışmalarına devam ediyor.
Ege ve diğer partilelerin bu sefer ki adresi Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği oldu. Ziyaretler kapsamında, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Bİrliği Başkanı Bayram Uysal, Madeni Torna ve Kaynakçılar Odası Başkanı Cemal Özbay, Elektrik ve Eloktronik Sıhhi Tes. Odası Başkanı Şuayip Dik, Şoförler Odası Başkanı Cemalettin Canüylasi, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Bülent Ergen, Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Selahaddin Pekoğlu, Kahveciler  ve Büfeciler Odası Başkanı Fatih Elitok, Lokantacılar, Fırıncılar ve Pastacılar Odası Başkanı Alaaddin Divleli ile görüşüldü. Oda başkanlarının sorunları dinlendi ve çözüm önerileri için fikir alışverişinde bulunuldu.
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Emin Ege, odalara bağlı esnafın sorunlarının tamamını bildiğini ve bu sorunların çözümü için hep birlikte hareket edileceğini dile getirdi. . 
Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.