BAŞHEKİM AÇIKGÖZ'DEN HASTANE PERSONELİNE SÜPRİZ MEKTUP; "İYİ Kİ VARSINIZ!"

TAKİP ET

Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Osman Açıkgöz, Hastane personeline yazdığı sürpriz bir mektupla, özverili çalışmaları nedeni ile onlara teşekkür ederken ‘iyi ki varsınız’ dedi.

Başhekim Açıkgöz mektubunda şöyle dedi;

“Değerli çalışma arkadaşım,

Florance Nightingale’in de dediği gibi; “yaradanın en değerli armağanı olan hayat, çok defa hemşirenin ellerine terk edilmiştir.”

Stres ve gözyaşının en fazla olduğu ortamda, doğumdan ölüme her an inanılmaz bir özveri ve tutkuyla hayatlarımıza dokunmaktasınız. Çoğu zaman sevdiklerinizi, can parçalarınızı evde bırakıp diğer insanların acılarını dindirebilmek için çabalamaktasınız. Ne büyük fedakarlıklar yaptığınızı rolüm gereği yakından bilmekteyim.

Hepimizin bildiği gibi aynı tarihler içerisinde Anneler gününü de kutlamaktayız ve bunun bir tesadüf olmadığına inanıyorum. Kadın ya da erkek olun yaptığınız işle, sevgi, merhamet ve şefkatin sembolü olan annelik olgusunun mutlak bir bağlantısı var.

Elbette profesyonel bir meslek olarak seçmiş olsanız da uzun yıllardır sağlığın hemen her alanında çalışmış bir hekim olarak yaptığınız işin bir meslekten çok daha fazlası olduğunun farkındayım.

Karaman devlet hastanesi başhekimi olarak; tüm yönetim ekibim adına ve hayatlarında dokunuşlarınızla fark yarattığınız tüm hastalarımız adına görevini aşkla yapan sizleri Fedakarlığınız ve katkılarınız için şükran ve minnetle selamlıyor ve sevdiklerinizle ömür boyu mutluluklar diliyorum.

İyi ki varsınız…

En derin Sevgi ve saygılarımla…”