BAŞARI KOLEJİ

TAKİP ET

Karaman'da daha önce Cumhuriyet Mahallesindeki binasında eğitim öğretim faaliyetine devam eden Özel Başarı Kolejinin yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

14 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 13.00’de açılışı gerçekleştirilen programa Vali Kocanın yanı sıra hanımefendi Vildan Koca, Karaman Milletvekili Recep Şeker, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Okul Yöneticileri, öğrencileri ve aileleri katıldı. 

Eğitim –öğretime Konya Yolu Üzeri Çakırbağ mevkiindeki binasında devam edecek olan Özel Başarı Kolejinin yeni binası, düzenlenen törenin ardından edilen dualarla birlikte Vali Koca ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış öncesinde Okul Müdürü Mehmet Coşar, 2001 yılından bu yana eğitim - öğretim veren Özel Başarı Kolejinin yeni binası hakkında katılımcılara kısa bir konuşma yaparken Vali Murat Koca, açılışı yapılan yeni binanın eğitim camiasına, Karaman’a ve ülkemize hayırlı olması dileklerinde bulundu. Açılışın ardından okul binasını gezerek  bir süre incelemelerde bulunan Vali Koca, Okul Müdürü Coşar’dan okul hakkında bilgiler aldı.