BAŞARI KOLEJİ OKUL VE EĞİTİM SEMPOZYUMUNA KATILDI

TAKİP ET

İlde özel eğitim hizmetleri veren Karaman Özel Başarı Koleji, Antalya Belek'te düzenlenen 15. Eğitim Sempozyumuna katıldı. Katıldığı sempozyumu değerlendiren Okul İdaresi,

“Gelişmenin ve ilerlemenin sınırı yoktur. Bilginin hızla tüketildiği her an yeni bilgilerin ortaya çıktığı dünyada bilgileri güncel tutmak, gelişen çağa ve dünyaya ayak uydurmak ve hatta bilgiyi aracılardan değil, direk kaynağından almak oldukça önemlidir.

Bu fikirden hareketle her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuz tatil dönemini en verimli şekilde gerçekleştirmek amacıyla Türkiye Özel Okullar Birliğinin Antalya Belek'te düzenlemiş olduğu 15. Eğitim Sempozyumuna katılmıştır. Bu sempozyumda ülkemizin en seçkin kurumlarından yaklaşık 1200 eğitimci ve çok sayıda yabancı uzman bilgi ve tecrübelerini paylaşma fırsatı bulmuştur.

Yapılan sunumlar, çalıştaylar ve eğitim alanında uzmanlaşmış kurumların açmıs olduğu tanıtım stantlarıyla katılımcılar bilgi ve tecrübelerine yeni halkalar ekleme fırsatı bulmuşlardır.

Sempozyuma Kurucu Temsilcisi ve Okul Müdürümüz Mehmet Coşar, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Mustafa Onur Tandoğan ve Sınıf Öğretmenimiz Hayriye Taş katılmışlardır.

Özel Karaman Başarı Koleji olarak inancımız eğitim süreklidir ve sürekli yeni bilgilere açıktır.  

Bu yüzden sürekli gelişmeyi sağlamak, başarıyı tesadüflerden uzaklaştırıp sistemli hale getirmek, ögretmenlerimizi daha donanımlı hale getirmek amacıyla yurt içi ve hatta yurt dışı çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz.”dedi.