BAL STATÜSÜ YAYINLANDI

TAKİP ET

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2017-2018 sezonu statüsü yayınlandı.

TFF’nin internet sitesinden yayınlanan statüye göre gruplarında birinci sırayı alan takımlar, Play-Off oynamaya hak kazanacak ve Play-Off'ta diğer grupta birinci olan takımla 3.Lig’e yükselme mücadelesi verecek. 
Temsilcimiz Karaman Belediyespor ile ilgili yayınlanan statüde: “Spor Toto BAL’da bir Takımla Temsil Edilen İller (Adıyaman, Ağrı, Amasya, Artvin, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Çankırı Çorum, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Isparta, Kars, Kastamonu, Kırşehir, Muş, Nevşehir, Niğde, Siirt, Sinop, Tokat, Uşak, Van, Yozgat, Aksaray, Bayburt, Karaman, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Karabük, Kilis ve Osmaniye):
2017-2018 sezonunda Spor Toto BAL’da bir takımla temsil edilen illerde, bu takım TFF 3. Lig’e yükselirse veya küme düşerse, o ilin 2017-2018 sezonu en üst yerel liginde birinci olan takım 2018-2019 sezonunda Spor Toto BAL’a doğrudan katılma hakkı kazanır.
TFF 3. Lig’e yükselemeyen veya küme düşmeyen Spor Toto BAL’daki takımın sıralaması ne olursa olsun (Grup birincisi olan hariç) o ilin en üst yerel liginde birinci olan takım ile müsabakaların sona ermesinden sonra kendi ilinde baraj müsabakası oynar. Bu müsabakada galip gelen takım bir sonraki sezon Spor Toto BAL’daoynamaya hak kazanır” ifadeleri yer aldı.