BAL LİGİ 5. GRUP

TAKİP ET

Zirve yarışından kopmayan Karaman Belediyespor, bu hafta evinde konuk edeceği Erdemli Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Lige verilen devre arası kampını Belek’de geçiren ve oynadığı hazırlık karşılaşmalarında başarılı bir performans sergileyen Karaman Belediyespor, geçtiğimiz haftayı BAY kapatırken, gözünü Edemli maçına çevirdi.
Teknik Direktör Nasuh Aköz’ün çalıştırdığı Belediyespor, devre arasında yapılan transferlerin ardından ikinci yarıya  güçlü bir kadro ile hazırlandı.
Ligde 14. Hafta karşılaşmalarının ardından 25 puanla üçüncü sırada yer alan ve 1 maç eksiğine rağmen lider Sarayönü ile arasında 4 puan fark bulunan Belediyespor’da hedef Erdemlispor galibiyeti.
Fubolcular ve yönetim hafta içinde yapılan antrenmanlarda bu maç için galibiyete odaklanırken diğer yandan Karamanoğulları Taraftar Grupları da takıma desteğini her platformda sürdürüyor. Taraftar grupları dün takımın atrenman yaptığı sahada oyunculara tatlı ikramında bulunarak gönüllerini kazanmaya da devam ediyor.