BAKKALLAR ODASI DA GÜVEN TAZELEDİ

TAKİP ET

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimleri devam ediyor.

BAKKALLAR ODASI DA GÜVEN TAZELEDİ
    Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimleri devam ediyor.
Birlik Seçimlerinde 16 Meslek Odasında seçim hazırlıkları sürerken, Tornacılar, Esnaf Sanatkarlar ve Fırıncılar Odası’nın ardından Bakkallar ve Bayiler Odası da seçimleri tamamladı.
    Karaman Yunus Emre Konferans Salonunda mevcut başkan Bayram Uysal ve Mehmet Sarıkaya adaylığında düzenlenen Genel Kurulda, 208 meslek odası oy kullandı. Yapılan sayımda Mehmet Sarıkaya’nın 70 oyun karşılık 138 destek oyu alan Bakkallar Odası Başkanı Bayram Uysal, tekrar 3. Dönemin ardından bir kez daha Başkanlığa seçildi.
    Aynı zamanda Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Başkanlığını da yürüten Bayram Uysal, 1999 yılından bugüne kadar görev aldığı Bakkallar Odasında yine üyelerinden destek almayı başararak güven tazeledi.
    Yapılan seçimlerle birlikte 4 Meslek Odasında da eski Başkanlar tekrar seçilerek güven tazeledikleri görülürken, bugün yapılan seçimlerde bir kez daha Bakkallar Odası Başkanlığına getirilen Bayram Uysal, meslektaşlarına verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti.
    YÖNETİM KURULU
    Yapılan seçimlerin ardından Bakkallar Odası Yönetim Kurulu da şöyle oluştu.
Bayram Uysal Başkanlığında kazanılan listede Yönetim Kurulu, Abdullah Muldur, Mustafa Bayram, Lut Şahin, Selahattin Hancı, Bayram Ali Sak ve İlker Ayçiçek’ten oluştu. Denetim Kurulu Üyeliklerine de Hanifi Göktekin, Ceyhun Saydoğan ve Ferhat Kirtiş seçildi. Seçimlerin ardından Oda Başkanı Bayram Uysal Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte tebrikleri kabul etti.