BAKAN KURUM VE ELVAN, SANAYİ KOOPERATİFİ ANAHTAR TESLİM TÖRENİNE KATILDI

TAKİP ET

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, Karaman Küçük Sanayi Kooperatifi'nin anahtar teslim törenine katıldı.

Sultan Kasrı'nda düzenlenen programda konuşan Bakan Kurum, "Bu projeler içerisinde siz sanayicilerimizi de ilgilendiren önemli kararlar var. Siz bu bölgede ilk etap sanayi dönüşümünü kendiniz başlattınız. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Lütfi Elvan, Sanayi ve Teknoloji Bakanımızın destekleriyle bu projeyi gerçekleştirdiniz. Ben Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank Bey'e de çok teşekkür ediyorum. Bize düşen, bundan sonra eski sanayi tesislerini şehir dışına taşımaktır. Şehir dışına taşıyacak burada yaklaşık 350-400 bağımsız bölüm kaldı. Bunların yenisini yapmak suretiyle toplamda 500 sanayi tesisi inşaatını TOKİ vasıtasıyla gerçekleştireceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan ise konuşmasında, "Tartıştık, münakaşalar ettik ve biz yapacağız dedik. Karamanlı inanırsa yapar kardeşim. Karaman her şeyiyle en iyisine layık. İnşallah önümüzdeki günlerde yeni belediye başkan adayımızla birlikte çok güzel şeyler olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Karaman'ın çehresini değiştirecek özellikle bu merkezdeki yoğunluğu azaltacak daha rahat daha huzurlu bir yaşam imkanı tanıyacak projelere destek sözü verdi ve bugün de kendisi açıkladı. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Karaman daha güzel yerlerde olacak. Sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok ülkesinde konuşulan bir şehir olacak."

Daha sonra kooperatif üyelerine anahtarları kura ile verildi.