BAKAN ELVAN HALKA HİTAP ETTİ

TAKİP ET

Kalkınma Bakanı Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan Karaman'da halkla buluştu.

LÜTFİ ELVAN, “İŞTE GÖNÜL MEYDANI, İŞTE ER MEYDANI”

  Bakan Elvan Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı mitingde yaptığı konuşmasında meydanı dolduran kalabalıktan 16 Nisan Referandumu için “EVET” sözü aldı. Bakan Elvan halka hitabında;
    “Yüreği memleket sevdası ile çarpan sayın Başbakanım, hoş geldiniz. Baba Ocağım Karaman’da değerli kardeşlerimle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Saygıyla sevgiyle muhabbetle selamlıyorum. İşte Karaman işte gönül meydanı İşte Er meydanı. İşte güçlü Türkiye diyen kardeşlerimi,  Milli İrade diyen kardeşlerimin harman olduğu yer Karaman.
    “EVET DİYECEĞİZ”
    Yunus Emre’nin memleketine bu yakışır. Türkiye’nin Başkentine bu yakışır. Mevlana’nın memleketine bu yakışır. Bu toprakları Türkiye Karaman yapan kardeşlerimize bu yakışır. Gün birik olma günü dayanışma olma günü gün kardeşlik günüdür. Sizler darbecilere FETÖ karşı 15 Temmuz’u da demokrasi için milli iradeniz için hep birlikte ayağa kalktınız ve dediniz ki “Biz Türkiye demokrasi sevdalısıyız “dediniz. Allah razı olsun Bizler de sizlerle guru duyuyoruz. İnşallah 16 Nisan’da hep birlikte Evet diyeceğiz. Siyasi istikrarımızın kalıcı hale gelmesi için Evet diyeceğiz.
     Türkiye’nin küresel güç olması için Evet diyeceğiz. Ben bu ülkenin önünü açan Milli İradenin bu ülkeye tam tecelli etmesi için gecesini gündüzüne veren Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ulaştırmamızın mimarı ve bu ülkede 80 yılda yapılandan daha fazlasını 15 yıla sığdıran ülkemizde en uzun ulaştırma Bakanlığı yapan ve Türkiye’de bir çığır açan ulaşım iletişimde devrim niteliğinde yatırımlar yapan Başbakanımız Binali Yıldırım’a teşekkür ediyoruz.
    Karamanımıza yapmış olduğu hizmet ve destekler için ile Milletvekillerimize de teşekkür ediyoruz. Karamanın ne ihtiyacı varsa birlikte konuşup birlikte tartışıp Karamanımız ve Türkiye’nin de önünü açıyoruz. Ülkemiz istikrarı ve bekası için hep birlikte 16 Nisan’da Evet diyeceğiz. Allah sizlerden razı olsun. Hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”dedi.
Haber: Serdar ÖZGÜR