Bakan Elvan: Esnafımız Bizim İçin Değerlidir, Kıymetlidir.

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanı hemşerimiz Lütfi Elvan, TESK yönetimiyle bir toplantı gerçekleştirerek esnafın sorunlarını, beklentilerini ve taleplerini dinledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden bu toplantıyla ilgili bir açıklama yapan Bakan Elvan, "Esnafımız bizim için değerlidir, kıymetlidir. Pandemi sürecinden ne denli etkilendiklerini biliyoruz. Esnaf kardeşlerimin karşılaştığı sorunları en aza indirmek adına farklı destek mekanizmalarını devreye aldık, bundan sonraki dönemde de esnaflarımızı yalnız bırakmayacağız. TESK yönetimiyle gerçekleştirdiğimiz toplantıda esnafımızın sorunlarını, beklentilerini ve taleplerini ele aldık. Sayın Bendevi Palandöken ve heyetine değerli fikirleri için teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar" dedi.

Bakan Elvan daha sonra TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol ve beraberindeki heyeti kabul etti. Toplantıda ekonomik reform gündemi ile işgücü piyasasının pandemi sonrası döneme hazır olması için fikir alışverişinde bulunularak atılacak adımların sosyal taraflarla istişare edilerek belirleneceği görüşüne varıldı.