BAKAN ELVAN'DAN KARADAĞ'A 30 MİLYONLUK DEV PROJE !

TAKİP ET

*Görüştüğümüz Bakan L. Elvan 4-5 Bakanlıkla birlikte Kardağ için 30 Milyon TL'lik bir proje hazırladıklarını belirtti.

*Karaman’ın özellikle İnanç Turizminin yanı sıra, Yılkı Atları ile önemli bir bölge olan Kardağ’a yapılacak bu önemli proje Karaman’a önemli katkılar sağlayacak.

    Karaman’a son 10 yılda tarihin en büyük projelerini kazandırarak, Karaman’ın geleceğini şekillendiren ve kalkınmışlıkta Karaman’ı hızla üst sıralara taşıyan hemşehrimiz, Mersin Milletvekili, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yine önemli projelere imza atmaya devam ediyor.
    Konu ile ilgili Bakan Lütfi Elvan ile yaptığımız görüşmede, çok heyecanlandığımız ve büyük sevinç duyduğumuz, yıllardır el atılması için beklediğimiz Karadağ ile ilgili Sayın Elvan şunları söyledi; “Karadağ için büyük bir proje, 30 Milyon TL’lik bir proje yapacağız. Bu projeyi 4-5 Bakanlıkla birlikte gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Karadağ’ın tarihi ve doğal güzelliklerini ortaya koymak açısından bu proje için gerekli çalışmaları başlattık, önümüzdeki günlerde şekillendireceğiz.”
dedi.
    Büyük heyecan duyduğumuz ve yıllarca bu konuda çalışma yapılması beklenen konuya Bakan Elvan’ın el atması, hem de çok büyük bir proje ortaya koyması şimdiden heyecanımızı artırdı.
    Bu büyük proje ile özellikle 1001 Kilise’nin yer aldığı bölgenin İnanç Turizmine açılması aynı zamanda bölgedeki Yılkı Atları ile önemli bir bölge olması Karaman’ın Turizm başta olmak üzere birçok alanda önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
    Kalkınma Bakanımız Sayın Elvan’ın Karaman ile ilgili projelerinin sürmesini ve özellikle de Karaman Siyasilerinin ve bürokrasinin de Bakan Elvan’a Karaman ile ilgili değişik projeler sunmalarını bekliyoruz.