BAKAN ELVAN, AK PARTİ SERGİSİNE HAYRAN KALDI

TAKİP ET

Kalkınma Bakanı hemşehrimiz Lütfi Elvan, 'Bir millet aşkı AK Parti Sergisi'nin açılışına katıldı.

 AK Parti'nin kuruluşunun 16. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında kuruluştan bugüne kadar geçen sürecin anlatıldığı "Bir millet aşkı AK Parti Sergisi" açıldı.
Bakan Lütfi Elvan’ın da eşi ile hayranlıkla izlediği sergi, AK Parti'nin Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nin gerçekleştirileceği Sincan Harikalar Diyarı'ndaki alanında açıldı.
    Açılan sergiye gelen misafirler, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "AK Parti'yi millet kurdu, biz sadece tabelasını astık" ve "Türkiyemizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak." sözleriyle karşılandı.
    Zaman tüneli şeklinde tasarlanan serginin ilk bölümünde, Erdoğan hakkında 1998 yılında verilen hapis kararına ilişkin gazete kupürleri, Erdoğan'ın 1999 yılında Pınarhisar Cezaevi'ne uğurlanışı ve yine aynı yıl Erdoğan'ın, aralarında 15 Temmuz'da şehit düşen Erol Olçok'un da bulunduğu yol arkadaşlarınca Pınarhisar Cezaevi'nde ziyaret edilmesine ilişkin fotoğraflara yer verildi.
    AK Parti'nin kuruluş sürecinin de anlatıldığı sergide, partinin iktidara gelişinden bugüne kadar tüm seçimler ve yapılan halk oylamalarına ilişkin de bilgiler yer aldı.