Bahçeli, "Karaman'ın Yaralarına Merhem Olacağız"

TAKİP ET

Bahçeli belediye önünde halka hitap etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ziyaretlerde bulunmak üzere Karaman'a geldi. 

Bahçeli ilk olarak Karaman Belediyesi'ni ziyaret etti. Kalaycı, belediye projelerinden bahsederek günün anısına Bahçeli'ye çeşitli hediyeler takdim etti.

Daha sonra belediye önünde halka hitap eden Bahçeli, "Karaman'ın Yaralarına Merhem Olacağız. Biz Karamanız Biz Türkiye’yiz. Karamanlı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Karaman’ı daha gelişmiş bir il yapma mücadelemiz devam edecektir" dedi.

Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Karaman’ın gönlümüzde muazzam bir yeri vardır. Karaman Müslüman Türk milletinin gurur tablosu ortak paydasıdır. Tam 742 yıl önce Karamanoğlu Mehmet Bey'in yayınladığı fermanı hem Türkçenin hem de büyük Türk milletinin iftihar vesikasıdır. Karaman anamızın ak sütü olan Türkçenin bayraklaştığı vatan köşesidir. Bu vesile ile Türkçe sevdalısı aziz ceddimizi hürmet ve rahmetle yad ediyor hepsinin kabirleri nur mekanları cennet olsun diyorum. 

"KARAMAN 31 MART'TA MAZLUMA ÜMİT, ZALİME KORKU SALMIŞTIR."

Karaman dünyayı Türkçe okuyuşumuzun karar ve kavşak noktasıdır. Dil bir medeniyettir. Dil bir kültürdür, dil yaşayan bir varlıktır. Karaman 31 Mart'ta Türkçe bir duruş göstermiştir. Karaman 31 Mart'ta mazluma ümit, zalime korku salmıştır. Hepinizle gurur duyuyorum hepinizden Allah razı olsun. Mahalli idareler seçimlerinde partimizin siyasi sorumluluğunu emanet edilen belediyelerimizi teşekkür tebrik takdir teması ile planladığımız ziyaret programlarının yedinci durağında Karaman'da bulunmak heyecan vericidir. Sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Umutlarınızı soldurmayacağız. Karaman'ı hayal kırıklığına uğratmayacağız. 31 Mart seçimlerinde MHP'ye oy veren belediye başkanlarımızı destekleyen kardeşlerime teşekkür ediyorum. Karaman ve Türk milletine aşk ile hizmet edeceğiz. Yolumuzdan dönmeyeceğiz. Yürüyüşümüzden vazgeçmeyeceğiz."